A hagyományokhoz hűen, idén is meglepték az önkormányzati táborban résztvevő gyermekeket. A hűs édességeket Bázsa Botond önkormányzati képviselő vitte el a táborozóknak.

Immáron tizennégy éve mindig megszervezi az önkormányzat a hagyományos nyári táborát, amelyre idén még az átlagosnál is nagyobb volt az érdeklődés, tekintettel arra, hogy a koronavírus járvány ideje alatt sok szülő elhasználta az éves szabadságkeretét, így már nem tudja otthon megoldani a gyermeke felügyeletét.

Éppen ezért az önkormányzat több turnusban, összesen 6 héten keresztül szervez gyermektáborokat, ahol hagyományosan meglepetéssel is kedveskedik a gyermekeknek.

Idén az Unilever jégkrémgyár jóvoltából a legújabb hűs édességgel lepték meg az éppen a Deák Iskola udvár táborozó gyermekeket.

Az ajándékot Bázsa Botond önkormányzati képviselő vitte a táborba, aki elmondta, hogy neki is három kisgyermeke van, annál nagyobb öröm pedig nem érheti a szülőt, ha a gyermek arcán látja a boldogságot. A fagyi pedig képes szinte bármikor mosolyt csalni az arcokra, tette hozzá.

A táborvezető, Horváth Miklós a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy idén a megnövekedett létszám mellett is rendkívül jól érzik magukat a gyerekek, jó idő esetén főleg a szabadban szerveznek programokat, így voltak már kirándulni, bobozni, hajókázni és a kisvasutat is kipróbálták. Esős idő esetén pedig beltéren kézműves és egyéb kreatív foglalkozásokat tartanak nekik.

Hozzátette, van olyan gyermek, aki több turnusban is részt vesz, sőt néhányan kihasználják mind a 6 hetet.

Forrás: Vehír.hu
(Kép: Domján Attila)