Nyári táboroztatás

Nyári napközis tábor 2021

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata nyári napközis tábort szervez a veszprémi Általános Iskolában tanuló és Veszprémbe bejelntett lakcímmel rendelkező 1-7. osztályt végzett tanulók számára.

A tábor ideje:
2021. június 28-tól 2021. augusztus 6-ig.
Naponta reggel 7 órától – 16 óráig.

A tábor helye:
Veszprémi Deak Ferenc Általános Iskola
8200 Veszprém, Aradi vértanúk útja 2.

Részeletes tájékoztató:
Tájékoztató nyári napközis tábor 2021

Nyári táboroztatás:

 

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a veszprémi lakcímmel rendelkező és veszprémi általános iskolába járó 1-7. osztályt végzett tanulók számára nyári napközis tábort szervez. A szervezés lebonyolításával a Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetet bízza meg. A tábor július hónapban, illetve augusztus első hetében kerül megrendezésre. A táborba való beiratkozás feltétele a térítési díj befizetése. A befizetés időpontjáról, illetve a jelentkezés részleteiről az iskolák tájékoztatást kapnak. Pótbefizetésre csak indokolt esetekben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban a VeInSzol Pénztárában. A térítési díj tartalmazza a napi háromszori étkezést. A tábori napok lemondására a táborvezetőnél, illetve a felügyelő tanároknál van lehetőség a lemondást megelőző nap reggel nyolc óráig.

 

A táborral kapcsolatos kérdéseket az alábbi elérhetőségen tehetik fel:

+3620/779-67-60

+3688/425-805

Táborral kapcsolatos hírek

Hűs meglepetés a táborozó gyermekeknek

Hűs meglepetés a táborozó gyermekeknek

A hagyományokhoz hűen, idén is meglepték az önkormányzati táborban résztvevő gyermekeket. A hűs édességeket Bázsa Botond önkormányzati képviselő...